Jennifer Lawrence ne prestaje igrati modnu igru na račun svog seksepila

Foto: Splash News, Getty

MORALI ste već primijetiti kako mlada Oskarovka izgleda sve bolje i bolje.


Naravno, radi se o 27-godišnjoj Jennifer Lawrence koja se posljednjih nekoliko mjeseci zaokupila poslom, ali i skrivanjem od očiju javnosti kako ne bi morala odgovarati na pitanja znatiželjne javnosti o propaloj vezi s 21 godinu starijim redateljem Darrenom Aronofskyjem.



Par je višemjesečnu vezu prekinuo nakon rada na zajedničkom filmu "Mother!", a šuška se kako su tada shvatili da je razlika među njima prevelika, iako je on nakon toga viđen s još mlađom glumicom i manekenkom Suki Waterhouse, bivšom djevojkom glumca Bradleyja Coopera.

No, jedno je sigurno - mlada holivudska glumica izgleda bolje nego ikad pa smo sigurne i kako se brzo oporavila od prekida.



A od njezinog povratka u javnost nešto se promijenilo i u njezinom stilu jer je on postao sve seksepilniji, no uvijek u granicama dobrog ukusa.

Nakon što je u Londonu tako zasjala u seksi Versace haljini koja je neodoljivo podsjećala na onu koju je 1994. godine nosila Elizabeth Hurley te zlatnoj haljini s izrezima i dekolteom za još jednu premijeru, Jennifer je sinoć viđena u New Yorku na jednoj večeri ponovno u seksi izdanju.



Mala crna haljina, nešto širi i duži sivi sako i crne gležnjače bili su njezin odabir koji je u prvi plan istaknuo njezine votke noge, a choker ogrlica outfitu je podarila dozu dodatnog seksepila.



Jedva čekamo vidjeti što će glumica nositi na dodjeli Oscara koja je zakazana za 4. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.