Jedna od najpopularnijih beauty Youtuberica otkrila da je transrodna

Foto: Instagram

AKO pratite beauty influencere, onda vam je zasigurno dobro poznata Nikkie de Jager odnosno Nikkie Tutorials.

Ovu mladu Youtubericu na YouTubeu prati 12,7 milijuna, a na Instagramu 13,2 milijuna ljudi i ta brojka raste iz dana u dan. Nikkie je svoj beauty kanal započela prije 11 godina, a u tom je razdoblju ostvarila suradnje s mnogim poznatim brendovima te postala popularna diljem svijeta.

Ipak, Nikkie o svojem privatnom životu nikada nije govorila mnogo pa je njezin jučerašnji video bio pravi šok za njezinu višemilijunsku publiku. 

U "I am coming out" videu 25-godišnja Nikkie otkrila je da je transrodna i da je svoju transformaciju u ženu u potpunosti završila tek s 19 godina, bez da je netko na njezinim društvenim platformama to primjećivao.

"Kada sam bila mlađa, osjećala sam se kao da sam se rodila u pogrešnom tijelu, što znači da sam transrodna. Nevjerojatno mi je da ovo govorim na glas. Snimanje ovog videa je strašno, ali istovremeno vrlo oslobađajuće. Jako dugo sam ovo htjela podijeliti s vama, ali nikada nisam znala koje je pravo vrijeme za to", rekla je Nikkie u videu. 

Otkrila je i to da se već u samom djetinjstvu osjećala neugodno noseći hlače i kratku kosu te da se već u osnovnoj školi počela polako transformirati u djevojčicu. Istaknula je i to da je odabrala upravo početak 2020. godine za otkrivanje ovog velikog dijela svojeg života jer je bila ucjenjivana od strane osobe, čiji identitet nije otkrila, koja joj je zaprijetila da će njezinu tajnu otkriti medijima. 

Cijeli video možete pogledati ispod. 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.