Jedan od omiljenih holivudskih parova rastaje se nakon 8 godina braka

Foto: Getty

GLUMAČKI par poznat po ulogama u šašavim komedijama šokirao je javnost vijestima o razvodu.

Iako su bili miljenici javnosti, čini se da im ipak nisu cvale ruže jer su se, nakon 8 godina braka, Chris Pratt i Anna Faris odlučili rastati.



Glumac je vijest objavio na svom Facebooku, dirljivom objavom u kojoj se dotakao i njihovog sina:



"Anna i ja s tugom objavljujemo svoj službeni razvod. Dali smo sve od sebe i razočarani smo. Naš sin ima dva roditelja koja ga jako vole i za njegovo bismo dobro, koliko god je moguće, htjeli očuvati svoju privatnost oko novonastale situacije, kako bismo lakše krenuli dalje. I dalje volimo jedno drugo i uvijek ćemo cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno te se nastaviti međusobno poštovati.

Chris Pratt i Anna Faris"

Istu poruku Anna je objavila na svom Instagramu. Par se upoznao 2007. godine, na setu snimanja filma Take Me Home Tonight, i od tada su jedan od omiljenih holivudskih parova pa je vijest o razvodu bila pravi šok za javnost. A kako su naveli u objavama, zajedno imaju i 5-godišnjeg sina Jacka.

Glumac je nedavno dobio zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih gdje je Anna održala dirljivi govor o svom suprugu, no čini se da je sve ipak bila samo predstava za javnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.