Internet ismijava frizuru Channinga Tatuma, obožava duhovito prepucavanje Brada Pitta i Ryana Goslinga

Foto: Guliver/Getty, Tumblr, Twitter

NAKON raskošnih toaleta i frizura slavnih cura koje su se sinoć pojavile na crvenom tepihu dodjele nagrada "Golden Globe", vrijeme je da se posvetimo i celebrity muškarcima koji su označili ovaj event.

Uz Leonarda DiCaprija koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca u filmu "The Revenant", apsolutni hit bili su zgodni glumci Brad Pitt i Ryan Gosling koji su stupili na binu kako bi predstavili svoj novi film "The Big Short".



Osim što su izgledali zaista dobro, publiku su oduševili duhovitim komentarima zbog kojih su izgledali kao da izvode skeč, a ne predstavljaju film.

52-godišnji Brad je izgledao zanosno u crnom smokingu dok se 35-godišnji Ryan odlučio za bijeli smoking i crnu leptir mašnu.

Pogledajte kako je izgledalo njihovo prepucavanje:

 

Dok su Brad i Ryan apsolutno osvojili fanove, jedan slavni miljenik žena nije prošao tako dobro.

Riječ je o zgodnom Channingu Tatumu koji se sinoć na crvenom tepihu pojavio u pratnji predivne supruge Jenne Tatum, ali i s novom frizurom na glavi koja je brzo postala predmet ismijavanja.

Fanovi na Twitteru raspisali su se o Channingovoj frizuri te ga usporedili s Hitlerom, zlikovcem iz filma "Charlie's Angels" i Gambitom, a neki su ponudili kako će mu poslati novac za šišanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.