I obična bijela majica može biti tako chic: Pogledajte samo ove 4 Zagrepčanke

Foto: Matija Habljak/PIXSELL 

ZAGREBAČKOM špicom i prošle su subote šetale mnogobrojne ljepotice.
 
Iako vam se možda činilo kako su baš svi prošlog vikenda pobjegli na more ili na jedan od festivala koji se održavao, to baš i nije istina, jer su mnogobrojne zgodne Zagrepčanke okupirale istu.
 
Tom prilikom su još jednom pokazale kako Hrvatice itekako prate modne trendove, no nama je jedan odjevni komad posebno zapao za oko.
 
Radi se o običnom bijelom T-shirtu koji su nosile četiri dame te pokazale kako on, pravilno iskombiniran, može izgledati tako chic, iako se smatra basic komadom.
 
Jedna zgodna brineta tako ga je iskombinirala na kratke bež hlačice i elegantni bijeli nešto duži sako, a "točka na i" bile su platformice, na kojima su također bile spomenute dvije boje.
 
 
Da su prugice svakog ljeta "in", dokazala je ova nasmijana plavuša kada je izabrala visoke hlačice s prugicama, u kombinaciji s bijelom majicom i dužim prslukom bez rukava.
 
 
Malo volana na rukavima, i obična bijela majica u trenu se pretvara u glamurozni komad koji možete iskombinirati na traperice sa širim nogavicama, torbu u prekrasnoj boji te naočalama sa staklima u nekoj drugoj boji, koje su ovoga ljeta vrlo popularne.
 
 
No, bijela majica posebno će dobro izgledati na crnu kožnu minicu te sandale s remenčićima i crveni ruž, što itekako dobro zna ova atraktivna brineta. A dobra je vijest što u ovoj kombinaciji možete i van, ako ravne sandale zamijenite onima na petu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.