Holivudski komadi koje ćemo ovoga ljeta gledati na velikim ekranima

Foto: Screenshot Youtube, Press Foto, Splash News

LJETNA sezona filmova upravo je počela.

No, ovaj članak nije o izvanrednim filmskim postignućima i tome koje grickalice idu najbolje uz njih, nego o komadima, koji će se zahvaljujući njima, pojaviti na velikim ekranima diljem svijeta.

Ne znaš o kome sve pričamo? Udobni se smjesti, krećemo.

1. Alexander Skarsgard (The Legend of Tarzan)

Tarzan se vraća u džunglu, u nikad ljepšem obliku, a njegovu ljubav Jane, glumi prekrasna Margot Robbie, koju ćemo gledati i u filmu "Suicide Squad". 

2. Will Smith (Suicide Squad)

Iako ima 47-godina, Will još uvijek ima "ono nešto", a ovoga ćemo ga ljeta gledati u jednom od najiščekivanijih filmova godine - "Suicide Squad".



3. Joel Kinnaman (Suicide Squad)

U ovog 36-godišnjeg Šveđanina zaljubile smo se kada smo ga otkrile u seriji "The Killing", u ulozi detektiva Stephena Holdera, a ovoga ljeta također ćemo ga gledati u kino hitu "Suicide Squad", kao i Scotta Eastwooda.



4. Liam Hemsworth (Independence Day: Resurgence)

Liam će igrati ulogu američkog pilota Jakea Morrisona, koji će imati romansu s predsjednikovom kćeri. Blago njoj!



5. Dave Franco (Now You See Me 2)

Mlađi brat Jamesa Francoa razveselit će nas ulogom Jacka Wildera, iako ga nećemo vidjeti u golišavim scenama, nećemo se žaliti.



6. Sam Claflin (Me Before You)

Emilia Clarke, odnosno slavna Daenerys Targaryen iz serije "Game Of Thrones", osvojit će zgodnog Sama u ljubavnoj drami "Me Before You", koja se temelji na istoimenoj knjizi, u kojoj se djevojka iz malog grada zaljubljuje u muškarca u kolicima. Iako je uloga prilično teška, Sam je i dalje vrlo šarmantan.



7. Zac Efron (Mike and Dave Need Wedding Dates)

Iako sam naslov otkriva kako se neće raditi o nekoj filmskoj umotvorini, Zaca Efrona uvijek nam je drago vidjeti u nekom filmu, posebno bez previše krpica na sebi.



8. Chris Hemsworth (Ghostbusters)

Radi se o ženskoj verziji slavnog filma, no kakav bi to bio filmski uradak bez barem jednog muškog komada. Chris Hemsworth bio je savršen izbor.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.