Hokus pokus: Magični trikovi za uklanjanje umora

NAKON cjelodnevnih tulumarenja i najotpornijima koža djeluje sivo i umorno, podočnjaci su sve izraženiji, a kosa beživotno pada niz ramena. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da u trenu osvježite svoj izgled.

Korektor

Dobar korektor vaš je najbolji saveznik u borbi protiv umornog izgleda, stoga nemojte štedjeti na njemu. Odaberite nijansu koja odgovara vašem tenu i pazite da dobro prekriva, ali da nije pregust kako ne bi još više naglasio nepravilnosti. Nanesite ga na unutarnju stranu donjeg kapka kako bi prekrio podočnjake, duž gornjeg kapka kako bi prikrio crvenilo i uz korijen nosa. Iznenadit ćete se kako će tih nekoliko malih pokreta osvježiti vaš izgled.

Krema za područje oko očiju sa svjetlucavim česticama 

Krema za područje oko očiju spasit će vas od bora smijalica, a one s dodanim svjetlucavim česticama smanjit će tamne kolutove oko očiju i vratiti blistav sjaj vašim očima.  


Rumenilo u ružičastim nijansama

Žene često griješe kada na umoran ten stavljaju rumenila i bronzere u smeđim i crvenkastim nijansama. Malo rumenila u ružičastim nijansama u tren će učiniti vaš ten svježim i blistavim.


Kapi za oči 

Bez obzira radi li se o alergiji, manjku sna ili kojem koktelčiću previše, crvene oči nikad nisu privlačne. U svojoj torbici uvijek nosite kapi za oči koje će vam pomoći kad god imate osjećaj da izgledate umorno.

Suhi šampon u spreju

Mnoge žene zaziru od suhih šampona, ali ne znaju da je njegov učinak na beživotnu kosu čaroban. Isprobajte i vi čuveni trik svjetski poznatih frizera i utrljajte malo suhog šampona u vlasište te nakon nekoliko minuta dobro iščetkajte kosu. Vaša frizura će dobiti neočekivan volumen, a kosa će mirisati božanstveno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.