Glumica dokazala da svoju djecu ne misli odgajati poput holivudskih derišta

Foto: Instagram
 
REESE Witherspoon iznenadila je mnoge ovim potezom.
 
Hollywood označava mnoge stvari, ali u prvom redu blještavilo, glamur, novac te razmažene bogataše i njihove klince koji se rasipaju novcem kojeg nisu sami zaradili.
 
Ne znamo kako uopće dođu na ideju držati se toliko visoko, no čini se da im njihovi poznati roditelji toleriraju takvo ponašanje. Ali poznata holivudska glumica Reese Witherspoon definitivno nije jedan od takvih roditelja.
 
 
To se saznalo nedavno, kada je njezina 17-godišnja kćer Ava, koja je njezina slika i prilika, viđena u jednom restoranu brze hrane u Brentwoodu kako sama zarađuje svoj novac, unatoč milijunima koje njezini roditelji imaju na računima.
 
 
Podsjetimo, Ava je Reeseina kćer iz propalog braka s glumcem Ryanom Phillippeom, a par ima i sina. Reese je otkrila kako svoju djecu želi naučiti da novac ne pada s neba i da se tako i sama prisjetila svojih dana prije Hollywooda kada je radila razne poslove, iako dolazi iz liječničke obitelji pa nikada nije krpala kraj s krajem.
 
 
Glumica je poznata po tome što se trudi da njezina djeca odrastaju što normalnije, a i sama nastoji što normalnije živjeti, unatoč činjenici da ju paparazzi slijede na svakom koraku. Tako nije rijetkost da ćete Reese vidjeti kako u miru trči po kvartu, a da ju u tomu ne mogu omesti ni blicevi.
 
 
Bilo bi dobro kada bi se i ostali dobrostojeći roditelji ugledali na Reese...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.