Glamurozni trend iz šezdesetih osvojio je poznate Hrvatice

Foto: Instagram, EPA-EFE

AKO ovog proljeća planirate uložiti u samo jedan modni dodatak, neka to bude marama.

U proteklom mjesecu mode brojne fashionistice koje su posjećivale modne revije pokazale su razne načine stiliziranja ovog svestranog dodatka, a posebno se izdvojio jedan retro look.

Naime, kako su modni stručnjaci otkrili za Who What Wear, ponovo je u modi nositi marame omotane oko glave u stilu šezdesetih godina prošlog stoljeća, a trend koji će posebno odjeknuti na proljeće sada je isprobala i jedna hrvatska manekenka.

Radi se o Aniti Dujić, koja je na svojem Instagramu objavila selfie na kojem oko glave ima omotanu maramu prepoznatljivog Gucci printa.

"Zasluženo sunčanje na balkonu", napisala je između ostalog manekenka u opisu fotke u kojem je i pozvala ljude da ostanu kod kuće kako bi spriječili širenje koronavirusa. A iako nismo uspjeli pronaći točnu cijenu njezine marame sa šarenim zvjezdicama, slični modeli brenda prodaju se po cijenama između 300 i 350 eura. No jednak efekt postići ćete i s puno jeftinijim maramama iz high-street dućana ili nekom koju već imate u ormaru.

Anita je potvrdila da ovaj retro trend jamči dozu glamura čak i kućnom izdanju, a koliko zaista može izgledati glamurozno, ranije ove godine pokazala je i Severina.

Osim slavnih Hrvatica, kao predvodnici ovog trenda posebno su se istaknuli manekenka Kendall Jenner i reper A$AP Rocky.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.