Gigi Hadid ulovljena kako vrišti na bivšeg dečka svoje sestre Belle

Foto: Instagram, Getty

GIGI nije uspjela ostati hladnokrvna.
 
Prije nešto više od tjedan dana, u Parizu je održan godišnji Victoria's Secret show, na kojem je manekenka Bella Hadid po prvi put koračala pistom.
 
 
Uz nju je bila i njezina starija sestra Gigi, koja je ove godine po drugi put bila "anđelica", ali i bivši dečko The Weeknd, koji je po drugi put nastupao. Iako su se zaljubljeno gledali i smješkali na pisti ili su samo dobro odglumili, Gigi nije mogla sakriti emocije, kada ga je vidjela.
 
 
21-godišnja manekenka tako je snimljena na afterpartyju slavnog showa kako se dere na slavnog pjevača, i iako ne možemo saznati što mu govori, govor tijela jasno otkriva o čemu se tu radi.
 
Baš kao nekad davno Jay-Z u epizodi "Dizalo", 26-godišnji pjevač samo je stajao i šutio, s prilično šokiranim izrazom lica, a ne znamo što bi bilo da je Gigi fizički nasrnula na njega.

Bella se ne vidi na spomenutoj slici, no jasno je kako ju je starija sestra branila, iako se još uvijek nije saznalo točno zbog čega. Prethodno, Gigi je bila vrlo bliska sa sestrinim dečkom, a često su viđani kako zajedno tulumare.
 
 
Spomenutu sliku pogledajte ovdje

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.