Frajeri vole "geekuše"

ZABORAVITE popularne plavuše s ekstenzijama i brončanim tenom, zaboravite super sređene posvuduše čiji su najgori neprijatelj zavisno složene rečenice, najnovije "it djevojke" su upravo "geekuše".

Ne govorimo o karikiranoj verziji iz filmova i stripova: pepeljarke, karirana košulja i nikakav društveni život - riječ je o boljoj, "upgrejdanoj“ verziji 2.0 koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nove "geekuše" su zgodne, drže do sebe i, da, mogu vas razbiti na Playstationu. Brojne su prednosti veze s ovim tipom djevojaka.

Može popraviti većinu stvari

Dok nekim djevojkama na sam izraz "formatiranje diska" oči nekontrolirano kolutaju, "geekuša" ne samo da će to sama napraviti već će optimizirati učinkovitost vašeg operativnog sustava i pretvoriti vašu 486-icu u quadricore letjelicu. Dobro, pretjerujemo, ali shvaćate poantu.

Nije skupa za održavanje

Pritom ne mislimo na to da ne brine o svom izgledu, mislimo da sama brine o njemu, a svaka prava "geekuša" preferira ostanak kod kuće uz najdražu igricu nego izlazak pa se i iznos novca potrošen na piće znatno smanjuje. Ako izostavimo poneku igricu koju očekuje na poklon, "geekuše" su prilično jednostavne i skromne djevojke.

Izbor filmova

Jedan od najčešćih konflikata među parovima nastaje pri dogovoru oko filma koji će gledati. Ona želi gledati "Zapravo ljubav", on želi "Ratove zvijezda", što kompromisnom logikom u sto posto slučajeva završava njenim slinjenjem nad Hughom Grantom i pitanjima poput "Zašto ti nisi kao on“ nakon filma. "Geekuša" će jednostavno izvaditi svoju kolekciju DVD-ova "Ratova zvijezda“ i oduševljeno citirati svoje omiljene dijelove s vama.

Jednostavna je

Kod većine djevojaka male svađe od jedne do dvije varijable prerastaju u neprekidnu petlju deranja, plakanja i vikanja, a funkcija "end" čini se kao nedostižni cilj. "Geekuša" je najčešće oslobođena ovakvih bugova i funkcionira po principu if  "Ja sam u pravu" then "Argumentirano dokaži" else "On je u pravu“. End.

Igrat će igrice s vama

Dečki vole igrati igrice, cure vole misliti da je to djetinjasto - priča je koja vrijedi u 90 posto slučajeva. "Geekuša" će s vama sjesti na pod i "halati" plejku do kasno u noć i neće prigovarati ako želite dovršiti level prije spavanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.