Fensice: Preslatke trendi ovčice

AKO još niste upoznati s ovim kreativnim modnim brendom pod imenom FENSICE, vrijeme je da to učinite sada. Fensice su hit nakit mlade dizajnerice Desire Crnković u obliku ovčica, a posebne su ponajprije zbog ručnog načina izradbe kao i zbog toga što svaka ovca ima svoje ime i outfit. Ime FENSICE je nastalo od riječi FANCY ali pisano kako se izgovara. FENSI + OVČICE = FENSICE.

Dostupno je 12 različitih kolekcija: (STARS, DIAMOND+, DIAMOND, BIJOUX+, BIJOUX, FRENCH, PRINCESS, BABY, WEDDING, LUXURY, FENSI TOYS, SPORT, TEEN). Kolekcije STARS, DIAMOND+ i DIAMOND su optočene Swarovski kristalima i perlama.

Charlotta je Fensica iz Diamond plus kolekcije. Donji dio haljine je optočen sitnim Swarovski kristalima, a kaputić boje lavande je ukrašen romantičnim sitnim roza ružicama. Narukvica se sastoji od sitnih kuglica, a ogrlica je sastavljena od roza kuglica između kojih su umetnute lavanda Swarovski perle. Fensica Angelina, iz Stars kolekcije, je optočena originalnim Swarovski kristalima po donjem dijelu haljine, a kaputić joj je ukrašen sa četiri ljubičasta Swarovski leptirića. Ogrlica je sastavljena od perla boje lavande. Diamond Plus Fensica, nježno roza boje ima suknju od sitnih roza u dva reda sa remenom od tri romantična roza Swarovski leptira, a na glavi ima tri sitne ruže kao ukras, ali i balerinke cvjetnog uzorka. Cinderella ima romantične cvjetne balerinke sa Swarovski kristalima, a ogrlica je kombinacija roza kuglica sa nježno roza Swarovski perlama.

Dizajn i ime FENSICE je zaštićen, tako da ih možete nabaviti samo kod Desire online ili u autoriziranim dućanima. Desire je magistrica hortikulture i hrvatska dizajnerica koja je u Hrvatskoj sa svojim novim brandom pokrenula lavinu oduševljenja kod mnogih pripadnica ljepšeg spola. Desire ih predstavlja ne samo kao modni nakit, nego kao prave ljubimice koje se vode u šetnju, na kavu, na more, ukratko gdje god se pojave i njihove vlasnice. U kratko vrijeme na društvenoj mreži Facebook, Fensice su osvojile preko 15 000 fanova, a među poznatim ličnostima nose ih Sarah Josipović, direktorica Fashion Weeka, TV voditeljica Ines Preindl, manekenke Helena Šopar i Kristina Šalinović, te Danijela Dvornik koja je nedavno izjavila da su Fensice hrvatske Hello Kitty. Izvoze se i prodaju u Europskoj Uniji i SAD-u putem autoriziranih dućana i zastupnika.

Desire Crnković je nedavno predstavila novu liniju nakita SWERLY sa MINI FENSICAMA i Swarovski kristalima i perlama, te liniju majica FLEKSICE. Upravo je pokrenuto i ime FENSILAND koje ce obuhvaćati sve proizvode sa likom Fensica.
Požurite što prije po svoju Fensicu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.