Elegantan stajling Marijane Batinić odobrila bi i Coco Chanel

ZGODNA voditeljica Marijana Batinić je nedavno proslavila 39. rođendan, a svakim danom izgleda sve bolje. No osim na račun dobrog izgleda, redovno dobiva komplimente i na račun svojih odjevnih kombinacija.

Jednim takvim se i sad pohvalila.

Prisjetila se putovanja u Lisabon, a nama je za oko zapela elegantna jakna koju bi odobrila i sama Coco Chanel. Naime, riječ je o modelu od tvida, materijalu koji s pravom nosim titulu modnog klasika, a za to je zaslužna upravo Coco Chanel koja ga je još davne 1924. godine lansirala u modnu orbitu.

Ona je proslavila kultni dvodijelni kostim od tvida, a inspiraciju je navodno pronašla u ormaru svog tadašnjeg ljubavnika, odnosno u njegovoj sportskoj odjeći. Zahvaljujući njoj tvid je postao simbol elegancije u ženskog modi, a taj status je zadržao do danas. Vole ga i slavni modni dizajneri, a svaka ljubiteljica mode ima barem jedan komad od tvida u svojoj kolekciji.

Tako je i Marijana Batinić nabavila svoj. Ovog puta igrala je na sigurno odabravši crnu jaknicu sa zlatnim gumbima koja pristaje uz apsolutno sve. Čak i kada vam ponestane inspiracije, dovoljno je iskombinirati ju uz crne traperice i možete biti sigurni da će vaš outfit biti profinjen i decentan te da će funkcionirati u svim prilikama, od onih casual do večernjih. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.