Dvije katastrofalne make-up pogreške na sinoćnjem crvenom tepihu

Foto: Splash News, Instagram

OVO se zovu beauty katastrofe.
 
Sinoć je u Dream Hotelu u Hollywoodu održana dodjela REVOLVE nagrada, a kao i obično, na crvenom su se tepihu pojavile brojne slavne dame.
 
 
Među njima su bile glumica Shay Mitchell, starleta Nicole Richie, manekenke Chrissy Teigen i Hailey Baldwin te mnoge druge, a dvije od njih jučer su bile krive za poprilično velike make-up pogreške.
 
 
Cure su pokušale zablistati, no sve je ostalo u sjeni očajnih make-up lookova koje su prošetale ispred okupljenih fotografa. 
 
Zvijezda serije "Slatke male lažljivice", Shay Mitchell, jučer je izgledala neprepoznatljivo s bordo-crnom šminkom koja je bila prigodnija za proslavu Halloweena, a na ovakve pogreške kod nje nismo naviknuti.
 
 
 
To nije slučaj sa starletom Nicole Richie koja je svih ovih godina otkad znamo za nju na sebe znala staviti sve i svašta, ali i često pogriješiti s lažnim tenom i previše sjenila u boji, šljokica i slično, no u posljednje vrijeme njezin je ukus postao puno profinjeniji.
 
 
No sinoć se činilo kao da ništa nije naučila iz svojih grešaka jer je odabrala dramatični crno-zeleni make-up koji je sezao skoro do obrva. Iako nam je jasno da je šminku htjela uskladiti s haljinom, sve je to izgledalo jednostavno previše.
 
 
Cure, više sreće drugi put.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.