Dvije balkanske ljepotice sinoć su pomele konkurenciju na dodjeli BRIT nagrada

Foto: Splash News, Getty

SEZONA dodjela nagrada je na vrhuncu.


Nakon brojnih dodjela filmskih, na red su još jednom stigle glazbene nagrade, a sinoć su u Londonu dodijeljene BRIT nagrade.

Adwoa Aboah, Anne-Marie, Camila Cabello

Ellie Goulding, Courteney Cox i zaručnik Johnny McDaid

Radi se o jednoj od najvažnijih noći u britanskoj glazbi, a crvenim tepihom prošetale su brojne slavne pjevačice, u prvom redu Rita Ora, Ellie Goulding, Kylie Minogue, Dua Lipa i brojne druge.

Hailey Baldwin, Jennifer Hudson, Millie Bobbie Brown, Paloma Faith

Usudimo se reći kako su dvije balkanske cure ukrale svu pažnju, a radi se o Riti Ori i Dua Lipi čije su kreacije bile najzapaženije.



Plavokosa Rita stigla je u raskošnoj, bijeloj haljini prekrivenoj perjem bez naramenica koju potpisuje poznati brend Ralph & Russo, dok se njezina kolegica Dua Lipa također odlučila za ekstravagantnu kreaciju.



Roza haljina od tila koja je sprijeda bila kraća, a iza duga, zahtijevala je pomoć kod poziranja no činilo se kako se smeđokosa ljepotica čitavo vrijeme odlično zabavljala.



Ellie ponovno nije oduševila u hit boji sezone - crvenoj, no u njoj je oduševila australska "džepna Venera" Kylie Minogue koja izgleda bolje nego ikad otkad se oporavila od bolnog prekida s glumcem Joshuom Sasseom nakon kojeg je dobila i živčani slom, baš kao što manekenka Rosie Huntington-Whiteley izgleda u crnom.



I cure iz popularnog benda Little Mix potrudile su se ostaviti dojam, a ovoga puta nisu se odlučile za kreacije riječkog dizajnera Juraja Zigmana kojeg inače s pravom obožavaju.



A ako se pitate zašto su dame nosile bijele ruže u ruci, to je u znak podupiranja inicijative Time's Up koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja žena koja je obilježila sve ovogodišnje dodjele.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.