Dva pitanja koje moraju postaviti sve buduće mladenke prije kupnje vjenčanice

Foto: Instagram 

KUPOVINA vjenčanice istovremeno je uzbudljiv i iscrpljujuć posao. 
 
Prvo trebate odlučiti kakav stil haljine želite, zatim odrediti neku okvirnu cijenu, a onda još i pokušati naći nešto slično onom što vam se mota po glavi i to u budžetu kojim raspolažete. Puno je prepreka na koje možete naići u potrazi za savršenom haljinom, no neke se mogu i izbjeći. Dizajnerica luksuznih vjenčanica Kate Halfpenny za sve buduće mladenke ima dva vrlo važna savjeta, odnosno pitanja koja ne smiju zaboraviti postaviti prilikom kupovine haljine.
 
 
Prvo se odnosi samo na mladenke koje bi prije kupovine trebale znati točno kakav im kroj haljine najbolje pristaje i zapitati se u čemu se osjećaju najljepše, jer za najvažniji dan u životu sigurno ne želite biti nezadovoljne svojim izgledom. Pritom potpuno zaboravite na trendove i usredotočite se samo na sebe, svoju figuru i stil.
 
Drugo pitanje trebate postaviti u salonu za vjenčanice prije nego što kupite haljinu. Kada pronađete svoju vjenčanicu iz snova, obavezno pitajte ulaze li i pripravci u cijenu, jer velike su šanse da ćete haljinu trebati prekrajati po vašim mjerama. Saloni često to znaju dodatno naplatiti i stvoriti vam neplanirani trošak, a ako im u startu postavite to pitanje, veće su šanse da će vam vlasnici salona ponuditi popuste, samo kako biste kupile ili iznajmile haljinu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.