Domaća manekenka podsjetila na mnogima omiljenu proljetnu kombinaciju

KADA je u pitanju moda, Anita Dujić je ima u malom prstu. Jedna od naših najuspješnijih manekenki, dizajnerica i dekoraterka seta uvijek iznova oduševi svojim odjevnim kombinacijama.

Ovog puta podsjetila nas je na mnogima omiljen proljetni stajling koji je istovremeno casual, ali i stajliš te je nosiv u gotovo svim situacijama.

"Ono kad se središ za đir oko zgrade. Čak sam i torbicu ponijela", napisala je Anita u opisu fotografije na kojoj pozira u crno-bijelom outfitu.

Basic majica kratkih rukava s mornarskim printom uspješno razbija vladavinu crne boje, a kombinirala ju je uz široke traperice netipične dužine te crnu klasičnu vestu.

Da stajling ne bi bio dosadan, pobrinuli su se modni dodaci. Riječ je komadima vječnog dizajna, maloj četvrtastoj torbici te mokasinkama. Iako ovakve mokasinke nisu nimalo ženstvene te biste sličan model mogle pronaći i u kolekciji svog partnera, one su udoban odabir koji daje dozu odvažnosti i buntovništva svakom vašem stajlingu.

Svakog proljeća ovakve kombinacije osvoje ulice, a ne sumnjamo da će ih ljubiteljice mode opet rado prošetati čim dobiju priliku za to. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.