Čime muškarci pokušavaju impresionirati žene na prvom spoju?

Foto: Banana Republic

35 POSTO muškaraca razmišlja o seksu na prvom spoju.

No, ovoga puta, seks nije naša današnja tema, već to kako muškarci pokušavaju impresionirati potencijalne partnerice na prvom sastanku, što ponekad uključuje i laganje.

Evo što su otkrili u istraživanju za Glamour.

"Cura s kojom sam izlazio neko vrijeme obožavala je putovati pa sam i sebe pokušao prikazati kao putoholičara. Čak i kad bi spomenula neki grad u kojem nisam bio, ja bih rekao da jesam, samo kako bi ju impresionirao. Uglavnom je ona pričala, a ja sam sam klimao glavom te cijelo vrijeme pokušavao prebaciti temu. Možda je shvatila da lažem pa zato više nije željela imati posla sa mmom."

"Nisam bio dugo u vezi, no cura s kojom sam se tada našao, jako mi se sviđala, a nisam htio da misli da sam neki igrač pa sam izmislio cijelu priču oko prošle veze. Pričao sam joj o izmišljenoj curi, zašto smo prekinuli te sam čitavo vrijeme žalio sam sebe."

"Malo sam prenapuhao priču o tome gdje i što radim. Recim oto ovako: njoj sam se predstavio gotovo kao direktor, dok je istina da sam zapravo zaposlenik, koji nema ni približno takve ovlasti. I dalje smo zajedno i često se znamo nasmijati tom događaju."

"Na prvom spoju s bivšom curom, htio sam se napraviti važan pa sam joj rekao kako mi je hobi penjanje po stijenama. To mi je zvučalo frajerski i sve je bilo super, dok me nekoliko tjedana kasnije nije zamolila da odemo to isprobati negdje, da i ona nauči nešto novo."

"Jednom sam curu pokušao impresionirati tako što sam po nju došao u autu od prijatelja, koji je bio više obiteljski, za razliku od mog sportskog. Prvi spoj je prošao genijalno, no na drugi sam odlučio doći u svom autu. Ona je to shvatila kao test za to da li je sponzoruša te se samo okrenula i otišla. NIsam shvaćao u početku u čemu je problem, no danas mi je jasnije."
 

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.