Chic kombinacije cipela i haljina koje će vam osigurati stilske bodove

Foto: Instagram

LEPRŠAVE proljetne haljine jedan su od glavnih razloga zbog kojeg se svake godine veselimo toplijoj sezoni.
 
Ništa drugačije nije ni ove godine i haljine su se ponovo našle na vrhu liste najpoželjnijih proljetnih odjevnih komada. Nema jednostavnijeg načina da u trenu izgledate sređeno, no dojam mogu pokvariti krivo odabrane cipele. A kako vam se takva pogreška ne bi dogodila, donosimo vam prijedloge za provjerene kombinacije cipela i haljina koje će vam ovog proljeća osigurati stilske bodove:

Midi + midi
 
 
Takozvane midi haljine koje sežu do sredine lista najbolje izgledaju u kombinaciji s cipelama i sandalama s midi potpeticama, koje su ovog proljeća "must have".
 
Dnevna haljinica + kaubojske čizme
 
 
Kaubojske čizme jedan su od top trendova za ovu sezonu, a najženstvenije izgledaju u kombinaciji s nekom lijepom lepršavom haljinicom.
 
Dugačka haljina + tenisice
 
 
Maxi cvjetna haljina neizbježan je proljetni klasik, a u kombinaciji s tenisicama tvori chic ležerni outfit za svaki dan.
 
Mini haljina + niže "block" potpetice
 
 
I dok kombinacija mini haljina i super visokih štikli najčešće djeluje "jeftino", takav dojam nećete ostaviti odaberite li štikle s kockastim, takozvanim "block" potpeticama, visine do 7 centimetara.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.