Cheryl Cole ponovno sama: Zgodni bivši suprug dobit će pola njezinog bogatstva?

Foto: Instagram, Splash News

PRELIJEPA pjevačica jednostavno nema sreće u ljubavi.

Cheryl Fernandez-Versini, uskoro će vratiti svoje djevojačke prezime, i to nakon svega 19 mjeseci braka sa suprugom Jeanom Bernardom.
 
 
32-godišnja pjevačica već je predala papire za razvod, a kao razlog navela je "nepomirljive razlike", što je postala uobičajena praksa među slavnim facama. Kako prenosi britanski The Sun, par je navodno prekinuo prije 5 mjeseci, zbog čega su i božićne praznike proveli odvojeno: ona s roditeljima u Londonu, a on s prijateljima u Miamiju.
 
Kako je otkrio nepoznati izvor, par je ostao u prijateljskim odnosima, no oboje su zaključili da su prerano uplovili u bračne vode, no i dalje će biti tu jedno za drugo. "Cheryl je bila ta koja je prva počela shvaćati da su vrlo različiti i da žive potpuno različite živote. Funkcionirali su kao prijatelji, no falilo je intimnosti."
 
 
Nažalost, stvari bi mogle postati gadne, zbog činjenice da par nije potpisao nikakav predbračni ugovor, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 200 milijuna funti. "Bila je jako zaljubljena i nije htjela potpisati nikakav ugovor, jer joj je to bilo vrlo odbojno", raspričali su se dobro upućeni izvori.
 
Strani mediji raspisali su se i o tome kako bi lijepa Britanka sada mogla ostati bez pola tog bogatstva.
 
 
Podsjetimo, zgodni par upoznao se na filmskom festivalu u Cannesu, a vjenčao se na tajnoj ceremoniji svega 3 mjeseca kasnije, u srpnju 2014. godine, pred svega četvero gostiju.
 
Pssst! Prije markantnog Francuza, Cheryl je bila u braku s nogometašem Ashleyjem Coleom, a par je okončao vezu nakon što se saznalo da ju nogometaš vara na sve strane. Uz to, njihov se razvod mjesecima povlačio po novinama, zbog prepucavanja, a nadamo se da to ovoga puta neće biti slučaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.