Čari internet trgovine: Žena naručila krzneni kaput, a dobila papir s rukavima

KADA surfajući po bespućima interneta vidite ponudu koja vam se čini predobra da bi bila istinita - odustanite od nje. Naime, vjerojatno i nije istinita. Osobito ako ste je pronašli na neprovjerenoj, potpuno nepouzdanoj stranici koja se prodajom počela baviti prekjučer.

Nažalost, to je lekcija koju mnogi kupci nauče na teži način, a jedna od njih je i 23-godišnja Mikala koja se upravo pohvalila svojim posljednjim "modnim ulovom".

Kako je otkrila, listajući po Instagramu naletjela je na sponzoriranu objavu u kojoj se nudi presladak kaput. Odlučila ga je naručiti. Prema opisu i priloženoj fotografiji on je trebao biti dugačak, izrađen od gustog i udobnog krzna u svijetloružičastoj boji te specifičan po printu srca kojim je ukrašen, a prodavao se po cijeni od svega 50,25 dolara (oko 340 kuna). No kaput koji je na kraju dobila nimalo nije nalikovao na ono što je očekivala.

"Komad papira s rukavima", tako je Mikala opisala kreaciju izrađenu od čak 95 posto poliestera te 5 posto spandeksa.

"Toliko je tanak da se sve vidi kroz njega. Ne znam zašto sam uopće mislila da će biti u redu", priznala je.

O svom je nezadovoljstvu odlučila obavijestiti i prodavača, odnosno brend Soleila, pa je poslala poruku na e-mail adresu koju je pronašla, a koja je trebala služiti kao servis korisničke službe. No ubrzo je dobila povratnu obavijest kako njezina poruka ne može biti isporučena jer ta e-mail adresa ne postoji.

Nesretna djevojka je u razgovoru za Metro.co.uk priznala da će dobiveni "kaput" ipak odjenuti barem jednom. Kako kaže, tako će se osjećati barem malo manje loše i prevareno.

Naravno, nimalo iznenađujuće, kaput koji je prikazan na fotografiji uopće nije kreacija spomenutog brenda, nego je riječ o kaputu koji je bio dio jesenske kolekcije dizajnerice Simonette Ravizze i to 2018. godine, a na njezinim stranicama se više i ne nalazi u ponudi. Također, prodavao se po cijeni od 3500 dolara pa je cijena od 50 dolara zbilja velikodušna. Osim ako umjesto kaputa dobijete komad papira...

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.