Britney Spears trenutak? Poznata glumica obrijala glavu pred kamerom

Foto: EPA-EFE, Instagram

IAKO slavne dame svoju kosu uglavnom prepuštaju u ruke profesionalcima, pogotovo kada se odluče na veliku promjenu, jedna poznata glumica odlučila je uzeti stvar u svoje ruke.

Zvijezda serije Izgubljeni i filmova o Ant-Manu, Evangeline Lilly, na svojem Instagramu objavila je galeriju videa u kojima si brije glavu.

Zvuči poznato? Vjerujemo da vam je većini sada napamet pala Britney Spears koja je 2007. godine doživjela slom i obrijala se na ćelavo, a sve su zabilježili paparazzi. No za razliku od nje, Evangeline je tu odluku donijela posve prisebna i snimala se sama.

"Da stanem ili nastavim?" napisala je u opisu galerije videa u kojima je samo obrijala jedan dio glave, no kasnije je objavila fotku na kojoj je pokazala rezultat.

Čini se da je nastavila brijati, a svojom novom "frizurom" podijelila je mišljenja obožavatelja. Iako je za fotku dobila stotine tisuća lajkova i većina fanova se složila da je prekrasna i bez i s kosom, bilo je i onih koji su je sa zgražanjem upitali zašto je to napravila, a zanimljivo je i da ju je dosta njih usporedilo s pjevačicom Sinéad O'Connor.

Glumica nije otkrila zašto je obrijala glavu, no nagađa se da je to napravila zbog nove uloge. Naime, Lilly trenutno snima komediju Happy Life u kojoj glumi djevojku koja sumnja da je dečko vara s Instagram influencericom pa je moguće da se zato odlučila na taj potez, piše Refinery29.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.