Adele nakon Grammy debakla: "Plakala sam cijeli drugi dan"

Foto: Splash News

SLAVNA pjevačica progovorila je o problemima, koji su je zatekli na nedavnom nastupu.

Slavna Adele prije nekoliko je dana stala na pozornicu, na dodjeli prestižne glazbene nagrade Grammy, a to je svakako bio jedan od najiščekivanijih nastupa te večeri, uz onaj Rihannin, koji je na kraju otkazan, zbog njezinih problema s glasnicama.
 
27-godišnja Britanka zablistala je u dugoj, elegantnoj haljini, pokazala nešto mršaviju figuru, a potom je krenula noćna mora svakog pjevača.
 
Naime, Adele je doživjela tehničke poteškoće, zbog čega je nastup ispao pravo razočaranje, iako ga je ona odradila kao prava profesionalka.
 
 
A Adele je našla i vremena da posjeti show slavne komičarke Ellen DeGeneres, gdje je progovorila o problemima, koji su je zadesili.
 
"Čula sam odmah da nešto nije u redu. Znala sam što sam trebala napraviti, ali sam se ukočila. No, zapravo mislim da je sve prošlo vrlo dobro. To je emocija. Htjela sam odmah svima reći što se dogodilo, jer mi se činilo da je nastalo puno konfuzije oko svega. Bilo mi je neugodno. Drugo jutro su mi ljudi govorili da se ništa ne brinem, da me i dalje vole, a ja sam samo rekla kako ih nitko nije pitao da li me i dalje vole, ali hvala. Meni je i dalje bilo neugodno", iskreno je priznala.
 
Potom je i priznala kako je cijeli idući dan provela u suzama. No, tu postoji kvaka.
 
"Vjerojatno bih plakala i da je sve prošlo dobro. Ja zapravo uvijek plačem, jer sam jako emotivna", zaključila je.
 
Adele, i mi te i dalje volimo.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.