A sad bi svi...I film "Cruel Intentions" dobiva tv verziju!

Foto: Giphy, Press Foto

2015. je očito godina u kojoj su presušile sve inovativne ideje za nove tv serije pa se scenaristi pokušavaju voziti na uspjehu već postojećih hit filmova i serija.

Svoje će nove tv verzije dobiti serije "Puna kuća", "Gilmore Girls", "The X-files", "Twin Peaks", "Prison Break" i "Charmed", ali i filmovi "The Money Pit", "Bachelor Party", "Lethal Weapon"...

Danas doznajemo kako ćemo u obliku tv serije gledati i jedan od najpopularnijih tinejdžerskih filova iz devedesetih - "Cruel Intentions", izvještava Tv Line.

Mračnu ljubavnu komediju u kojoj su briljirali mladi Sarah Michelle Gellar,  Ryan Phillipe i Reese Witherspoon, producenti su već jednom htjeli pretvoriti u seriju, no od tih pokušaja na kraju je ispao film "Cruel Intentions 2" koji je katastrofalno prošao kod publike.

Tv serija neće ponavljati događaje iz originalnog filma, već pratiti Basha, sina Sebastiana i Annette koji je sada u tinejdžerskim godinama.

S obzirom na to da je glavni junak Sebastian na kraju filma umro, a nije bilo ni riječ od tome da je Annette trudna, tvorci serije su osmislili novu priču.

Na kraju filma vidjeli smo Annette kako se vozi u Sebastianovom Jaguaru, a nova priča kaže kako se zapravo vraćala u Kansas kako bi odgojila njihovo dijete koje sada ima 16 godina.

Još se ne zna tko će glumiti Basha niti hoće li se u ulozi mame naći Reese Witherspoon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.