Žene radije čitaju erotske romane nego vode ljubav! Stvarno?!

DAILY Mail donosi loše vijesti - naime, nedavno je online istraživanje pokazalo da nevjerojatnih 44 % žena radije čita erotske romane nego što se upušta u erotske radnje sa svojim partnerima.

Što su žene sklonije čitanju takvog štiva, to su više razočarane u vlastitu svakodnevicu, a sudeći prema istraživanju - 91 posto njih pročitalo je barem jedan ovakav roman tijekom svog života. Navodno, uspoređujući svoj život s onim opisanim u knjigama, žene postaju uvjerene da je ljubavni život kakav one imaju dosadan i rutinski, a svoje partnere okrivljavaju za nedostatak energije i mašte.

Stoga nije ni čudno da je u Americi trenutačno izuzetno popularan erotski roman "Fifty Shades of Grey" britanske autorice E.L. James, a kojem se radnja vrti oko studentice i mladog poduzetnika - Christiana Greyja uz eksplicitne opise erotskih scena s elementima BDSM-a.

Da, ovakvo štivo može biti zabavno, ali ne i zabavnije od pravog vođenja ljubavi. Suludo je uspoređivati nečije maštarije, koje su literarno dovedeno do savršenstva isključivo zbog zarade, s vlastitim seksualnim navikama.

Iako je ponekad nespretan, prljav i dosadan - seks u tvom krevetu definitivno je bolji nego onaj kakav vode junaci na stranicama, ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga što je stvaran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.