Yazbukey: Pariški pop-art nakit i modni dodaci s dozom humora

Foto: Yazbukey

PARIŠKA dizajnerica nakita Yaz Bukey pokrenula je brand Yazbukey 2000. godine te od tada iz sezone u sezonu oduševljava dame svojim smjelim nakitom i modnim dodacima.



Dizajnerica je nakon školovanja radila za brandove Margiela, Givenchy i Jeremy Scott, a zatim se odlučila i sama okušati u modnom poduzetništvu. I nije pogriješila.

U dizajneričinim kolekcijama nalaze se naušnice, ogrlice, marame, sunčane, naočale, remenje, torbice i slični modni dodaci, a svaki komad veselo priča svoju priču.



Inspiraciju dizajnerica traži u gradovima i zemljama koje je oduševljavaju, poput Francuske, Turske, Japana i Afrike, ili pak u kultnim tv serijama i detaljima iz pop kulture.

Yaz Bukey je ostvarila brojne suradnje s brandovima kao što su Zac Posen, Chanel, Laduree i Kerastase, a najnovijom suradnjom veže se za brand Shu Uemura za koji je izbacio atraktivnu make up kolekciju s odličnom ambalažom u "Yazbukey stilu".



Ovaj brand obožavaju mnoge slavne osobe i blogerice koje vole odvažne detalja, a zgodna je činjenica da je prvu kolekciju od A do Ž kupila pjevačica Bjork.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.