Versaceov Eros novog doba: Predivan Brian Shimansky jednostavno oduzima dah!

Fotio: Versace, Screenshot YouTube

RIJETKO kojem frajeru polazi za rukom biti seksi u ružičastim gaćicama, no kada je Brian Shimansky u pitanju, čak i taj detalj postaje nekako muževan.



Prekrasni Brian  rođen je u New Jerseyju i, premda se modelingom bavi tek godinu dana, već je postigao značajan uspjeh te impresionirao kuću Versace koja ga je odlučila "uzeti pod svoje".

Naime, dvadesetčetverogodišnji maneken zaštitno je lice najnovijeg Versaceovog parfema za muškarce "Eros" pa tako u mističnoj i glamuroznoj reklami gol do pasa utjelovljuje boga ljubavi, strasti i seksualne požude iz grčke mitologije.

Plavooki ljepotan otkriven je na koncertu svog omiljenog pjevača Johna Mayera prošle godine, a nakon samo tjedan dana, potpisao je ugovor za dvije modne agencije!

Do sada je snimio editorijale za bezbrojne časopise te kampanje za brandove "Versace", "Michael Bastain", "Nautica", "Gaudi Jeans", "Blanco Denim" i "Dolce & Gabbana", a modni znalci predviđaju mu blistavu budućnost.



Bzzz
! Osim što vodi romantičnu glazbu, Brian obožava sportove i svjež zrak pa se u slobodno vrijeme bavi ribarenjem,  planinarstvom te snowboardingom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.