U novoj seriji David Duchovny glumi policajca koji prati Charlesa Mansona

Foto: Guliver/Getty

NAKON uloge divljeg Hanka Moodyja u seriji "Californication", David Duchovny ponovno se vraća u kožu "dobrog dečka".

U novoj seriji "Aquarius" glumit će Sama Hodiaka, policajca koji s mlađim partnerom prati radnje sitnog kriminalca koji prerasta u zloglasnog osnivača kulta - Charlesa Masona.

Serija će imati 13 epizoda, a radnja će biti smještena u 1967. godinu pa ćemo Davida vidjeti i u ulozi hipija u kojeg se prerušava kako bi doznao što više informacija na ulici.

Prve epizode očekuju nas početkom 2015. godine!

Pssst! Charles Mason bio je muzičar i sitni kriminalac koji je osnovao takozvanu "Obitelj Mason". Zloglasnu komunu, odnosno kult osnovao je usred pustinje u Californiji kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća. Svojim je sljedbenicima naređivao da rade što god poželi - žene su morale spavati s osamdesetogodišnjim vlasnikom imanja na kojem je "Obitelj" odsjedali, a neki članovi ubijali su po njegovoj naredbi. 1971. osuđen je na smrtnu kaznu zbog 7 umorstava. Kad je smrtna kazna ukinuta, osuđen je na doživotnu robiju, baš kao i svi članovi njegovog kulta. Ideju za svoja luđačka djela dobio je iz pjesme "Helter Skelter" banda Beatles koju je protumačio na svoj način.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.