Tko se boji maženja još? Bromance ipak postoji i dečki se toga ne srame!

Foto: Screenshot Youtube

U 21. stoljeću dva muškarca u krevetu ili zagrljaju nisu neuobičajena stvar.

Novo istraživanje iz Velike Britanije otkrilo je kako dečkima više nije problem dijeliti krevet ili se grliti s drugim muškarcima, već je to postala uobičajena praksa, s tim da je važno naglasiti da se radi o straight muškarcima. 
 
Istraživanje su provela dva sociologa, Mark McCormack sa Sveučilišta Durham i Eric Anderson sa Sveučilišta u Winchesteru i to među 40 mladih sportaša, o njihovom ponašanju među muškim prijateljima. Obojica su ostali iznenađeni rezultatima, prema kojima su dečki više nego ikad opušteni, kad je u pitanju fizička bliskost s ostatkom muškog društva.
 
Čak 98 posto ispitanika priznalo je kako nema ništa protiv dijeljenja kreveta s još jednom muškom osobom ili pravog muškog zagrljaja. "I mi smo ljudi od krvi i mesa, ali  to moraju biti bliski prijatelji, a ne bilo tko", otkrili su dečki.
 
Što kažete na rezultate? Nama je svakako drago vidjeti da se ruše apsurdni društveni tabui o muškim prijateljstvima, a da se ne radi samo o javnom iskazivanju duhovitosti, u čemu svakako prednjači slavni glumac James Franco.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.