Tko je kriv? Kemija među glumcima "Pedeset Nijansi Sive" gotovo da i ne postoji!

Foto: Entertainment Weekly

NAKON svih loših vijesti, možemo biti doista sretni ako film uopće bude snimljen.

Trilogija "Pedeset Nijansi Sive" nije imala problema s osvajanjem publike, no čini se kako će njezina filmska verzija itekako imati.
 
Nakon drame oko izbora Christiana Greya (prvo je Charlie Hunnam prihvatio pa odbio ulogu), zatim negodovanja fanova zbog Dakote Johnson, koja je "ugrabila" ulogu Anastasije,  čini se kako stvari opet ne stoje onako kako bi trebale. Kako prenosi US Weekly, kemija među glumcima gotovo da i ne postoji, zbog čega se neke scene ponovno moraju snimati.
 
"Dakota nije dovoljno seksi, više se drži kao stara kuhinjska krpa", slikovito je to opisao nepoznati izvor. "Poanta je da je Anastasia pomalo dosadna u početku, ali nipošto ne može ostati takva čitav film", zaključio je. I dok iz studija umiruju fanove da su to sve samo glasine te kako nitko ne bi trebao sumnjati u kemiju među glumcima, fanovi se sve češće pitaju kakav će biti krajnji rezultat, kojeg željno iščekujemo već mjesecima.
 
Film u kina dolazi na Valentinovo 2015. godine, a dotad Jamie i Dakota imaju vremena poraditi na kemiji, kako god znaju.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.