Timberlandice za sve prigode: 4 neodoljive kombinacije za najpopularnije gradske čizmice

Foto: Press Foto, ASOS

NAJPOPULARNIJE čizmice već su nekoliko sezona neodoljive Timberlandice koje uz kul izgled jamče i stopostotni osjećaj udobnosti. Ovu trendi obuću odlučili smo iskombinirati na 4 načina, kako bi dobile savršen outfit za svaku prigodu.

1. Svakodnevno jurcanje po fakultetu

Minice i tajice koje sigurno nosiš na fakultet (i kave nakon predavanja) super će izgledati uz tamnosmeđi Timberland model s punom petom! Ove sezone supermoderne su kožne suknjice i veste u kombinaciji s džemperima, a mi ti predlažemo da studentski look upotpuniš beanie kapicom i neutralnim make up-om te notesom sa šaljivim natpisom.

 2. Romantični izlazak s dečkom iz snova

Istraživanja su pokazala kako dečki najviše vole kad cure na prvom spoju izgledaju opušteno, no ženstveno te svojim outfitom pokazuju kako su spremne na zabavu. Odbaci štikle i uske haljine te za prvi spoj odaberi udobnu pamučnu majicu u kombinaciji sa pencil suknjom, a za akciju se pripremi uz pastelne Timberlandice u boji Lavander. Na glavu nabaci kapicu, preko ramena parku, a ne zaboravi ni na dodatan sloj maskare kako bi svog odabranika mogla zavesti pogledom.

 

3. Neobavezno druženje s frendicama

Izlazak s frendicama prava je prilika za opušten, kulerski izgled. Svoje omiljene žute Timberlandice upotpuni trapericama ili suknjicom te obuci neku zabavnu majicu s printom. Na glavu nabaci supermoderan šeširić i štreberske naočale, a prijateljice zadivi neobičnom manikurom s perlicama.

4. Odlazak na posao

Tvoj poslovni look ne mora biti uštogljen i dosadan - monotoniju razbij superpopularnim tartanom, velikim mašnama, komadima od lažne kože i zanimljivom obućom. Za nadolazeću zimu predlažemo tople i udobne Timberland čizmice s punom petom koje će te čuvati od snijega i zime, a pritom izdužiti tvoje noge i omogućiti da super izgledaš i u tajicama, uskim hlačama, i suknjama s prorezima. Od dodataka izaberi zanimljivu torbicu i upečatljiv sat, a zimsko crvenilo prije sastanka prikrij puderom u kamenu.

Pssst! Sve Timberland čizmice možeš kupiti u dućanima Shooster!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.