Što tvoja omiljena kava otkriva o tebi?

Foto: weheartit

BILO da svaki dan piješ istu ili si sklona mijenjati svoj izbor.

1. Crna kava
 
Vrlo si izravna osoba i ne zamaraš se nebitnim stvarima. Više brineš o integritetu, a manje o hirovima te želiš iskusiti život u njegovom pravom obliku.
 
2. Kava s mlijekom
 
Ti si najvećim dijelom sanjar te smatraš kako su svi ljudi dobri. Također, u svakoj životnoj situaciji tražiš one lijepe i pozitivne stvari.
 
3. Kratki espresso
 
Ti si vrlo tvrdoglava osoba i jasan mislilac, koji zna što želi i ide za time. Mnogi će reći da srljaš u stvari, ali ti imaš plan i nećeš se tek tako dati pokolebati.
 
4. Dugi espresso
 
Isti kao i pod prethodnom točkom, samo ti uzimaš malo više vremena, kako bi dobila ono što želiš.
 
5. Bez kofeinska kava
 
Glava kaže "idi i zgrabi priliku", no tijelo ne odgovara na podražaj. Vrlo često se osjećaš rastrgana između onoga što radiš i onoga što drugi očekuju od tebe. 
 
6. Latte
 
Na takve dane osjećaš se poput Petra Pana i razmišljaš kako bi bilo lijepo vratiti se u djetinjstvo, odnosno bezbrižne dane, kada je jedina briga bila kad ćeš se ići igrati u park.
 
7. Capuccino
 
Ako si jedna od osoba koje ovaj napitak piju ujutro, osoba si koja voli opustiti se i uživati u životu i u svim njegovim usponima i padovima. Ako svoj capuccino piješ kasnije u danu, težiš za istinom, što te ponekad može izvesti i na krivi put.  Zato bi možda bilo bolje da se u večernjim satima prebaciš na običnu kavu ili espresso.
 
Plus! Topla čokolada
 
Kaže se da takvim ljudima fali ono nešto toplo i slatko u životu, baš kao što je ovaj napitak, jer se on od davnina smatra afrodizijakom i potporom duhovnom razvoju. Ako svoju toplu čokoladu piješ sa šlagom, ti si stvarno u emocionalnoj nevolji. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.