Seksi Mario Lopez jedan je od najzgodnijih tatica Hollywooda!

SEKSI Mario Lopez proslavio se još 1989. godine ulogom A.C. Slatera u popularnoj teen seriji "Saved by the Bell", a trenutačno je voditelj MTV-jevog showa "America's Best Dance Crew" u kojem se natjecateljske plesne skupine natječu za nagradu od 100 000 američkih dolara.

Mario je 2004. godine oženio Ali Landry - bivšu miss Amerike, no brak im je trajao svega 2 tjedna, nakon čega je bio poništen. 2008. godine Lopez je upoznao Courtney Laine Mazzu - lijepu brodvejsku plesačicu, s kojom je 2010. godine dobio i preslatku kćerkicu Giu Francescu Lopez.

"Sve se promijenilo. Drugačije gledam na ljubav i na život općenito. Moja su jutra ljepša otkad se je rodila moja kćer. Koliko god se umoran vratio kući, pogledam njeno slatko lice i odmah mi bude bolje", izjavio je Mario za Dimewars.

Da se Lopez trudi biti dobar tata, mogli smo vidjeti i na nedavnom druženju na jednoj od kalifornijskih plaža na koju je došao sa svojom dobrom prijateljicom - Evom Longoriom i sa svojom kćerkicom Giom.

Trčanje za nestašnom kćerkom pomaže mu u održavanju dobre tjelesne forme, a za nevjerojatne trbušne mišiće zaslužni su i rigorozni boksački treninzi te vježbe s utezima koje gotovo nikad ne preskače.

Kako Mario održava svoju seksi liniju, pogledajte ovdje:

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.