Seks u ritmu tvojih hormona

Foto: Pinterest

ZNATE li kad je pravo vrijeme da iznenadite partnera u korzetu s bičem, kada će vaš orgazam biti najintenzivniji, a kada se trebate zavući pod dekicu i samo ljubiti i maziti?

1. dan: Zajašite ga!
 
Zahvaljujući povišenom testosteronu i estrogenu, danas ste baš  raspoloženi za akrobatske poze. A kako vam je i klitoris posebno senzibilan, poza seksi jahačice u kojoj možete sami određivati kut užitka kao stvorena je za vas.
 
6. dan: Flert iskrice
 
Razina estrogena vam raste, oči vam se posebno sjaje, a čak vam je i glas malo viši nego inače. Da, vrijeme je za flert i lude igrice u krevetu. Naš prijedlog – kostimi i uloge!
 
10. dan: Jutarnji seks
 
Da se vas nezasitnu pita, ne biste imali ništa protiv da mu je malo duži, veći i da ponudi petu rundu. Zato svom dragom predložite jutarnji ili seks u rano poslijepodne jer mu je tada razina testosterona najviša.
 
12. dan: Dirty talk
 
Osjećate se sjajno u svom tijelu, samopouzdani ste i hrabri – pravo je vrijeme da mu kažete što vas uzbuđuje u krevetu. Slobodno prešutite činjenicu da sredinom ciklusa mnoge od nas fantaziraju o seksu s nepoznatim muškarcima.
 
13. dan: Samo 5 minuta!
 
Ako tražite dan kada biste mogli napraviti nešto totalno ludo, riskirati i zapanjiti svog frajera – to je onda danas. Isprobajte neku novu igračku ili, zašto ne, seks na javnome mjestu. Da, zaboravili smo reći da je ovo i savršen dan za quickie.
 
14. – 16. dan: Orgazam je vaš
 
Ne znamo kakve su vam glumačke sposobnosti, ali danas se možete opustiti jer, sudeći prema razini vaših hormona, u ova ćete tri dana najlakše doživjeti orgazam. Još bolja vijest: bit će pooosebno intenzivan.
 
19. – 22. dan: TV večer
 
Što reći nego – ovih vam je dana seks drag, ali samo ako je na TV ekranu. Slobodno se opustite, sklupčajte uz dragoga te uživajte u maženju i poljupcima. I, naravno, u tome da vam tijelo upravo izlučuje oksitocin, hormon ljubavi i vezivanja.
 
24. – 26. dan: Duuuga predigra
 
Pod uvjetom da već niste dobili slom živaca ili nekoga ubili zbog lošeg raspoloženja i nadutog trbuha, predlažemo vam seks. Iskoristite to što vam je baš danas vagina nabrekla od krvi puno osjetljivija, a orgazmi intenzivniji. No pripremite se za dulju predigru, jer će vam i malčicu više trebati da svršite.
 
27. – 28. dan: Pomoć, molim!
 
Sve je u redu ako uzmete koji dan pauze, no ako i dalje želite akciju, na noćni ormarić stavite neki lubrikant jer je ovih dana estrogen, koji je inače zaslužan za vlažnost, jako nizak.
 
P. S. Za one na antibebi pilulama.
 
Ako ste odabrali hormonsku kontracepciju, to ne znači da ćete manje uživati. Sve je manje-više jednako, samo su vrhunci u drugom dijelu ciklusa malo slabiji, a vaši živci puno, puno jači.
 
Izvor: Cosmopolitan
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.