Sean O´Pry: Tko je sexy frajer iz novog spota Taylor Swift?

Foto: Instagram, Screenshot Youtube, Vogue Homme International

OTKAD je Taylor Swift izbacila novi spot za pjesmu "Blank Space", ne prestajemo razmišljati o frajeru u njemu.

Njegovo ime je Sean O'Pry, a Taylor ga je unajmila za glavnu ulogu u njezinom novom spotu i to onu njezinog savršenog dečka, za kojeg otkrije da se u isto vrijeme dopisuje s drugom, zbog čega mu odluči golf palicom razbiti auto. 
 
 
Sean je rođen 1989. godine u Kennesawu, u saveznoj državi Georgia, a manekenstvom se počeo baviti 2006. godine, kada je otkriven na MySpace-u. Otad je snimio kampanje i editorijale za brojna velika modna imena, kao što su Calvin Klein, Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs itd. Prošle godine, Sean se našao i na prvom mjestu liste najplaćenijih muških modela.
 
Na Instagramu ga prati 170 tisuća fanova, a popularni časopis GQ, koji ga je ugostio na nekoliko svojih naslovnica, upitao ga je dvije-tri o Taylor. "Nisam znao Taylor prije niti sam mislio da ona zna tko sam ja. Kad sam saznao da zna, bio sam jako sretan. Sigurno nisam bio razočaran. Spot smo snimali dva dana u New Yorku sredinom rujna i Taylor je bila divna. Mislio sam da neće htjeti ni pričati sa mnom, ali bila je jako prijateljski nastrojena. Jako je talentirana", izjavio je.
 
Uz to, Sean je jako vezan za svoju majku, s kojom je snimio i editorijal za Vogue Hommes International.
 
 
A bio je i jedna od glavnih zvijezda spota slavne Madonne u spotu "Girls Gone Wild".

No, dosta priče, bacamo se na gledanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.