Samozatajni Jamie Dornan napokon progovorio o seksi ulozi: "Dosta mi je vezanja!"

Foto: Calvin Klein

SAMOZATAJNI Jamie Dornan raspričao se u intervjuu za slavni The Guardian.

Čovjek koji je ugrabio najpoželjniju i najseksi mušku ulogu godine, onu Christiana Greya u erotskoj trilogiji "Pedeset Nijansi Sive", progovorio je o tome što doista misli o ulozi muškarca koji uživa u BDSM seksu.
 
"Jedva čekam ulogu u kojoj neću morati vezati žene", našalio se na račun uloge i to ne samo ove spomenute, već i one serijskog ubojice koji veže svoje žrtve, u britanskoj seriji "The Fall". "Znam napraviti nekoliko klasičnih čvorova i dosad sam ih dobro iskoristio, posebno u posljednje vrijeme. Zapravo, volio bi raditi posao u kojem ne moram vezati žene za krevet", izjavio je.
 
A kako ga je obilježilo vezanje, tako su ga i obilježile golišave fotografije, koje je snimio za slavno Calvin Klein donje rublje. "Odletio bi tu i tamo, odradio snimanje i zatim se vratio natrag na castinge. Mislim da sam odradio svega dva snimanja u donjem rublju, ali svi me pamte samo po tome", požalio se.
 
Iako voli i svoj posao modela, gluma mu je oduvijek bila san. "Karijera modela je bilo ono što mi je donosilo zaradu, dok sam hodao po raznim audicijama da ostvarim svoj san i postanem glumac. Bilo ih je na stotine, prije nego sam dobio prvu ulogu", otkrio je zgodni Jamie.
 
Raspričao se i o privatnom životu, supruzi Ameliai Warner i njihovoj petomjesečnoj kćerkici. "Cijela ta histerija oko moje uloge Christiana Greya je smiješna. Ja sam najsretniji dok igram golf i mijenjam pelene."
 
Ah Jamie, tako smo mi najsretniji kad ti poziraš u donjem rublju, a veselimo se i filmu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.