Revolucionarno rješenje ili glupost: Napravili prsten koji otežava varanje

SUMNJATE da vas muž vara? Više nema razloga za brigu jer na stranici TheCheeky.com možete kupiti prsten koji sprečava varanje, prenosi Huffingtonpost!

Pitate se kako? Prsten je izrađen od titanija, a na unutrašnjoj se strani nalazi ugravirani natpis "Oženjen sam" pa se tako, nakon skidanja prstena, na prstu mogu vidjeti otisnuta slova zbog kojih se bračni status ne može tako lako sakriti! Cijena je prava sitnica u slučaju da mislite kako ćete se na ovaj način efikasno osigurati protiv potencijalne prevare jer prsten košta samo 550 dolara.

"Stvorili smo ovaj prsten za ljude koji su skloni varanju. Ako se, primjerice, varalica nađe u društvu privlačnih osoba u klubu, skidanje prstena više neće biti efikasna opcija", stoji u službenom opisu prstena na dotičnoj stranici.

Colin Hart, glasnogovornik TheCheeky.com-a, tvrdi da su pri izradi prstena inspirirali "švaleri" poput Tigera Woodsa i Arnolda Schwarzeneggera. Pitamo se bi li došlo do toga da su bivše žene ovih pohotnika prije saznale za revolucionarni prsten! No, opet, tko bi ulazio u brak s osobom za koju misli da je ovakvo što nužnost?!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.