Redateljica filma "Pedeset Nijansi Sive" dala otkaz

Foto: Getty

REDATELJICA Sam Taylor-Johnson odustala je od franšize.

"Rad na jednom ovakvom filmu bilo je intenzivno i nevjerojatno putovanje na kojem sam iznimno zahvalna", otkrila je Sam u kratkom priopćenju za US Weekly.
 
"Moram se zahvaliti Universalu za to. Uspostavila sam bliske i trajne odnose s glumcima, producentima i ekipom, a posebno s Dakotom i Jamiejem. No, neću se vratiti na mjesto redateljice preostala dva nastavka, ali svom nasljedniku želim samo puno sreća i uspjeha."
 
Inače, redateljica je objavila svoje namjere, nakon što je u nedavnom intervjuu iskreno priznala kako je jako teško raditi s autoricom knjige E.L. James. "Neću lagati, s njom je bilo teško raditi. Stalno smo se borile, ali sve su to bile kreativne borbe, koje bi na kraju riješile. Ja nisam konfliktna osoba, no bilo je teško naći rješenje koje bi zadovoljilo obje: njezinu viziju onoga što je napisala i moju kao redateljice."
 
O tome tko će doći na njezino mjesto još uvijek nema govora, a navodno je upitno i hoće li u nastavku glumiti i Jamie i Dakota. Podsjetimo, glumci su tražili veću plaću, što nije izazvalo pozitivne reakcije glavnih i odgovornih.
 
No, nadamo se kako će ekipa pronaći rješenje za sve probleme, koji ih prate od samog početka.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.