Ray J ponovno provocira: Bivši dečko Kim Kardashian kupio kuću pored nje i Kanyjea

Foto: Getty

JOŠ jedna provokacija ili slučajnost?

Ray J bivši je frajer Kim Kardashian, koji je s njom snimio slavni pornić, i koji ju je i proslavio, iako ne umanjujemo njezin smisao za posao.
 
I dok je slavna starleta krenula dalje sa svojim životom te postala žena i majka, čini se kako Ray još uvijek živi u prošlosti. To je prvi put pokazao u travnju 2013. godine, kad je snimio pjesmu "I Hit It First", u kojoj se pohvalio kako je s Kim spavao prije svih ostalih, a zatim i snimio spot s njezinom dvojnicom. 

Drugi put je to pokazao u svibnju prošle godine, kad je navodno Kim i Kanyjeu za vjenčani dar poklonio ček u iznosu od 47 tisuća dolara, a radi se o iznosu koji je zaradio u prva četiri mjeseca 2014. godine zahvaljujući porniću kojeg je snimio s njom.
 
2015. godine, nova provokacija. Naime, kako prenosi poznati bloger Perez Hilton, Ray J upravo je kupio kuću u istoj ulici gdje živi i bračni par West. Točnije, radi se o osmoj po redu kući od njihove, za koju je pjevač ponudio 2,7 milijuna dolara.
 
Na novinarski upit o tome, Ray je kratko odgovorio kako u Hidden Hillsu živi dulje od Kim te kako se ona zapravo doselila u njegovo susjedstvo.
 
Kanye neće biti nimalo sretan.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.