Prošećite po setu serije "Suits" i zavirite u nevjerojatan ormar u kojem se oblače Harvey, Mike, Donna i ekipa

Foto: Screenshot YouTube

U IŠČEKIVANJU novih epizoda serije "Suits" donosimo pravu poslasticu!

Sigurno vas je oduvijek zanimalo kako izgleda set te serije, jesu li uredi pravi uredi i vide li glumci zaista New York kada pogledaju kroz prozor.

Za razliku od minijaturnih setova kojim raspolažu mnoge serije, set ovog tv hita zaista je ogroman i izgleda poput pravih odvjetničkih ureda, što se jasno vidi u scenama u kojima glavni glumci marširaju po dugim hodnicima.

Što se pogleda tiče, moramo vas razočarati - snimanje se odvija u Kanadi, a zanosna panorama New Yorka samo je ogromna zavjesa za tuš!

Možda će vas zanimati i da velik broj fotografija koje vidite u uredima glavnih likova dolazi iz kolekcije Patrick J. Adams, koji glumi Mikea,  a u slobodno se vrijeme bavi fotografijom.

Jedan od najzanimljivijih dijelova seta je raskošna garderoba koja je san snova svake poslovne žene i muškarca.

U njoj se nalaze odijela, kostimi i haljine iz kolekcija najslavnijih modnih kuća, a glumice iz ove serije imaju priliku nositi skupocjene torbice i cipele koje su samo za njih pripremili stilisti serije.

Sve to, i više, možete pogledati u ovom videu u kojem nas kroz set vode glumci koji glume Mikea (Patrick J. Adams), Louisa (Rick Hoffman) i Donnu (Sarah Rafferty).

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.