Pogledajte nakit koji je Mladen Grubić napravio ekskluzivno za našu čitateljicu Natašu

Foto: Privatne Fotografije

HRVATSKI dizajner Mladen Grubić i Index Rouge nedavno su priredili izazov pod nazivom "Slagalica stila".

Zamolili smo vas da nam pošaljete kombinacije koje ste odlučili obući za doček Nove godine te obećali kako ćemo najzanimljiviji outfit nagraditi personaliziranim nakitom.

Pobijedila je simpatična Nataša Birčić koja je zahvaljujući svom outfitu dobila priliku da samo za nju Mladen Grubić izradi komplet nakita inspiriran njezinom odjevnom kombinacijom.

Danas možete vidjeti kako izgledaju ogrlica, naušnice i nakit nastale kao rezultat naše "Slagalice stila"!

"Nakit mi se jako sviđa, izrađen je po mjeri i idealno se slaže uz haljinu. Jako je dobro i to što će se moći kombinirati i uz manje svečane kombinacije!", izjavila je naša pobjednica Nataša.

"Prekrasna Nataša koja je poslala outfit odabran za doček nove godine imala je sreće i bio je pravi izazov dizajnirati nakit koji je odlično zaokružio njen stajling! Personalizirani nakit za Natašu sastoji se od: ogrlice lajna, jedne naušnica i narukvice spojene sa prstenom. Svi komadi izrađeni su od venecijanskog kristala, materijala je koji je dizajnom odredio stajling kako prema osobnosti tako i za ovu svečanu priliku, doček Nove godine.", poručio je Mladen Grubić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.