Pet vrsta putovanja koja bi trebala iskusiti

POSTOJE osobe kojima su putovanja strast, a postoje i oni kojima to predstavlja gnjavažu. No svakako bi za svog života trebala prekrižiti barem ovih nekoliko s popisa:


Solo putovanje

Žene često provode svoje dane zadovoljavajući prije tuđe potrebe nego svoje pa je stoga lako izgubiti dodir s vlastitim željama. Solo putovanjem prisiljene smo sebe staviti na prvo mjesto. Nije bitno zbog kojih razloga se odlučimo na takvo što - teškog prekida, filma koji nas je potaknuo da posjetimo neko mjesto ili jednostavno želje da vidimo Pariz, ali nažalost bez naših prijatelja jer si to trenutačno ne mogu priuštiti. Solo putovanje možda zvuči zastrašujuće, ali svakako nećemo požaliti jednom kad to učinimo.

Romantično putovanje

Bez obzira na to hoćete li odsjesti u hotelu s pet zvjezdica ili se skromno smjestiti u nekom od hostela, putovanje s partnerima uvijek je intimno i edukativno iskustvo. Ne samo što ćete stvoriti zajedničke uspomene, nego ćete naučiti puno jedno o drugome. Prije putovanja svakako porazgovarajte što od toga očekujete kako ne bi bilo nepotrebnih nesuglasica na putu.

Putovanje s najboljom frendicom

Takva vrsta putovanja ne može biti bolja, pogotovo kad u to uključite hrpu dobre hrane, lijepe haljine i lude provode. Ako niste sigurne gdje biste mogle otići, otiđite do turističke agencije i raspitajte se što imaju u ponudi.

Duže putovanje

Iako je svako putovanje korisno, ono od minimum dva tjedna je svakako posebno iskustvo. U tom se razdoblju mjesto u kojem odsjedate može bolje upoznati, a ima se dovoljno vremena za posjetiti i obližnja mjesta.

Nenadano putovanje

Možda te u zadnji trenutak nazove frendica i nagovori na vikend putovanje do Istre ili tvoj najdraži bend nastupa u susjednoj državi, bilo kako bilo - iskoristi svaku priliku koja ti se pruži. Sigurno nećeš požaliti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.