Pet najboljih komada za prijelazno razdoblje



JESEN nam se opasno bliži, a premda se stalno priča kako će rujan biti izuzetno ugodan, nagla zahlađenja i povremeni vikendi popraćeni kišom jednostavno su neizbježni.

Kako bi ti olakšali prelazak iz ljetne u zimsku garderobu, donosimo popis od pet odjevnih komada koji će ti pomoći da izgledaš super bez obzira na vremenske (ne)prilike.

1. Traper košulja ili pamučni blejzer


Još uvijek nema potrebe za vunenim vestama i kardiganima jer njihovu funkciju savršeno mogu zamijeniti pamučni blejzeri ili traper košulje. Prebaci ih preko haljina, hlačica ili traperica u kombinaciji s pamučnom majicom.



2. Platnene tenisice - visoke ili niske


Razdoblje japanki i otvorenih prstića bliži se kraju, a za kasno ljeto i ranu jesen idealne su platnene tenisice koje možeš ukrasiti i zakovicama, čipkom ili satenskim vrpcama umjesto vezica.



3. Svilene jaknice

Ove jaknice vrući su ovogodišnji hit, a zahvaljujući velikim ljetnim sniženjima, možeš ih pronaći po zaista povoljnim cijenama. Preporučujemo one s cvjetnim uzorcima koje će u isto vrijeme izgledati i sportski i elegantno.



4. Marame

Marame su pravi spas za kraj ljeta jer se mogu iskoristiti na više načina. Možeš ih nositi oko vrata ili ramena kad zahladi, a u toplijim danima izvrsno će izgledati svezane oko torbe ili u obliku turbana na glavi.



5. "Sportske hlače"

Superpopularne hlače s jednom crtom malo će teže biti isfurati uz debele veste, tamne jakne i glomazne čizme pa iskoristi lijepo vrijeme i iskombiniraj ih s elegantnim košuljama i štiklicama sa špičastim vrhom ili sandalama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.