Ovog ljeta nosit ćemo badiće Aleksandra Žarevca i romantične kombinezone Pavle Aleksić

Foto: Press

FASHION HR veličanstvenom je večeri zatvorio predstavljanje ovogodišnjih cruise kolekcija na Braču. Svoje su modele predstavili Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, Young@Squat i Ivica Skoko, koji su publiku oduševili svojim izvrsno osmišljenim ljetnim kolekcijama.

Aleksandar Žarevac
 
Talentirani Aleksandar Žarevac ostavio je publiku bez daha kolekcijom supersexi badića za glamurozne djevojke koje na plaži žele izgledati kao da su upravo sišle sa stranica modnih časopisa. Zanimljivo izrezani jednodijelni ali i dvodijelni kupaći kostimi doveli su cruise kolekciju Aleksandra Žarevca na našu top listu želja za ovo ljeto. Žarevac je predstavio i kupaće gaćice za muškarce bez klasičnih vezica u crno-bijelim kombinacijama.
 
Pavla Aleksić
 
Apsolutno izvrsna Pavla Aleksić očarala je dame u publici svojom besprijekornom cruise kolekcijom kojom ne pokazala kako izgleda ljetni san svake žene. Izuzetno dobro skrojeni kombinezoni i lepršave haljine u neodoljivoj kombinaciji bijele i krem boje, ono su zbog čega će svaka žena poželjeti nositi potpis Pavle Aleksić.

Young@Squat
Uvijek zanimljivi i drugačiji Young@Squat i ovom je kolekcijom pokazao svoju originalnu stranu. Neonski badići upotpunjeni rupičastim tunikama i majicama sa zanimljivim izrezima idealan su izbor za kulerice koje ljeto žele provesti opušteno i razigrano.
 
Ivica Skoko
 
Popularni hrvatski dizajner poznat po svojim glamuroznim večernjim toaletama jučer je na Braču predstavio svoje viđenje cruise ljetne mode za 2013. godinu. Svjetlucavi badići upotpunjeni dugačkim bijelim haljinama za plažu savršen su outfit za tipičnu "Skoko" djevojku - glamuroznu, ženstvenu i uvijek besprijekorno dotjeranu. Ženski dio publike razveselili su i seksi muški manekeni koji su pistom po prvi puta prošetali u modelima s potpisom ovog cijenjenog dizajnera.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.