Osobe i tračevi koji su nas najviše živcirali u 2014. godini

Foto: Arhiva Index

PRISJETILE smo se nakratko najaktualnijih tračeva i događanja protekle godine te sastavile listu stvari za koje moramo priznati da su nam pomalo išle na živce.

1. Chris Brown i Karrueche Tran
 
Sad su malo zajedno, sad nisu. On ju optuži da ga je varala, a onda joj pokloni 2 dijamantna prstena. Dragi Chris i Karrueche, doista se nadamo da vam je jedna od novogodišnjih odluka bila ne raditi cirkus od veze.
 
2. Justin Bieber i Selena Gomez
 
Za njih vrijedi sve isto, kao i za Karrueche i Chrisa. Odlučite se više!
 
3. "50 Shades of Grey" drama
 
Sapunica oko izbora glumaca u jednom trenu je i nama opasno počela ići na živce, iako s nestrpljenjem čekam Valentinovo 2015. godine. Isto tako, priznajemo: Dakota Johnson nije nam bila prvi izbor za ulogu Anastasie. Nekako smo se do zadnjeg trena nadale da će to bit Alexis Bedel, zvijezda nekad popularne serije "Gilmore Girls".
 
4. Miley Cyrus
 
I dalje nam nije jasno kako se zgodna Miley, sa prekrasnom dugom kosom,  zavidnom karijerom i sexy zaručnikom Liamom Hemsworthom, pretvorila u sve ovo danas?!
 
5. Robert Pattinson/Kristen Stewart/FKA Twigs
 
Još jedna ljubavna zavrzlama o kojoj se pričalo cijele godine, a koja nije prestala ni nakon što je Rob javno prizvao da je presretan s novom curom, za koju nismo imale pojma da je talentirana pjevačica, dok nije uhvaćena s njim.
 
6. Usnice Kylie Jenner
 
Iako su nam odlične i Kylie je izrasla u pravu ljepoticu, ne znamo samo zašto čitavo vrijeme obmanjuje javnost da su one stvar dobrih make-up trikova?
 
7. Harry Styles
 
Vjerujemo kako se mnoge obožavateljice One Directiona neće složiti s nama, ali nama još uvijek nije jasno kako je ovaj dečko uspio osvojiti toliko slavnih ljepotica i zašto ga često proglašavaju jednim od poželjnijih frajera?
 
8. Lamar Odom i French Montana
 
Bivši muž i dečko Khloe Kardashian ove godine zaslužili su titulu frajera s kakvima ne želimo biti. Lamar je to zaslužio laganjem i varanjem, a French gnjusnim intervjuom u kojem je čitavoj javnosti otkrio kako je s Khloe zbog njezine popularnosti-
 
9. Kim Kardashian i njezine golišave slike
 
Iako nam je Kim doista jedna od najljepših žena na svijetu, njezine slike za GQ i Paper bile su nam ipak malo previše.
 
10. George Clooney i Amal Alamuddin
 
Iako je i nas iznenadila vijest da će George ponovno stati pred oltar, medijska hajka koja je nastala oko njihovog vjenčanja, također nam je u jednom trenu postala previše, a nije stala ni nakon vjenčanja - gdje će na medeni mjesec, tko je platio vjenčanje, stiže li beba, kako izgleda ured zgodne Amal itd. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.