Nicky Hilton za prekid s bivšim dečkom optužila sestru Paris

Foto: Splash News, Instagram

NISMO ni sumnjale kako su sestre Hilton izvodile i ovakve nepodopštine u mlađim danima.

Bogate nasljednice Paris i Nicky Hilton, svojedobno su bile glavne slavne partijanerice, a njihova ekipa sastojala se i od Kim Kardashian, Nicole Richie i Lindsay Lohan, prije nego su se sve posvađale.
 
 
Iako je Nicky uvijek bila ipak nešto mirnija od Paris, čini se kako je tu i tamo znala napraviti neku spačku, a onda bi za sve optužila vrckastu sestru.
 
 
Tako je tijekom New York Fashion Weeka otkrila ponešto o jednom od najgorih prekida u svom životu te priznala da joj je drugi dan bilo toliko žao što je ostavila dečka, da ga je nazvala te mu objasnila kako to jučer nije bila ona, nego Paris. "Nitko nije toliko lud da u to povjeruje pa mislim da mi niti on nikada nije povjerovao, već se samo pravio da je", povjerila se Nicky. U isto vrijeme, Paris koja je je sjedila pored nje u prvom redu na revijama, otkrila je pak kako dosad niti nije imala pojma za tu priču. "Hvala ti za to. Sad će me čovjek mrziti", našalila se.
 
 
 
No, takve stvari sada su daleko iza Nicky. Naime, ona se prije nešto više od 2 mjeseca udala za člana bogate bankarske obitelji Rotschild, Jamesa, a samo na raskošnu Valentino vjenčanicu, potrošila je navodno 50 tisuća funti.
 
 
Istovremeno, njezina poznatija sestra Paris, trenutno hoda s 39-godišnjim švicarskim biznismenom Thomasom Grossom, koji je već upoznao i roditelje te ih navodno oduševio.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.