Ni oni nisu izdržali: Prekinuo glazbeni par Christina Milian i Lil Wayne

Foto: Instagram

DOGODIO se još jedan prekid na zvjezdanom nebu.

Radi se o glazbenom paru Christini Milian i reperu Lil Wayneu, koji se odlučio razići nakon nešto više od godinu dana ljubavi.
 
"Razlog su prenatrpani rasporedi, zbog kojih su se sve manje viđali i ta razdvojenost im je teško padala", otkrio je nepoznati izvor. Par, ni dok je bio zajedno, nije previše otkrivao o svojoj ljubavi pa je logično da smo ostali zakinuti i o pravim razlozima prekida, iz prve ruke.
 
 
"Ostali su u dobrim odnosima pa ima i šanse da se pomire. Christina se fokusirala na sebe te je utjehu pronašla u najboljoj prijateljici Karrueche Tran, koja ju najbolje razumije." Samo se nadamo da joj Karrueche ne dijeli previše ljubavnih savjeta. Nakon turbulentne veze s Chrisom Brownom, u kojoj je oprostila svašta, nekako nam se ne čini da je ona prava osoba za dijeljenje takvih savjeta.
 
Podsjetimo, par je počeo hodati u srpnju 2014. godine. "Imamo zabavnu i cool vezu. On je vrlo posebna i originalna osoba i bez obzira na sve, ljubav mu je na prvom mjestu", ranije je otkrila lijepa pjevačica.
 
Držimo fige da to nije definitivni kraj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.