Nevolje u raju: Eva Mendes zabranila Ryanu telefonske razgovore s bivšom

Foto: Getty, Screenshot Youtube, Glamour

S EVOM se nije za šaliti.
 
Eva Mendes i Ryan Gosling zajedno su od 2011. godine, a 12. rujna ove godine postali su roditelji djevojčice, kojoj su dali ime Esmeralda Amada.
 
I kad se činilo da njihov život ne može biti savršeniji, nešto, odnosno netko, je iskrsnuo iz prošlosti. Radi se o glumici Rachel McAdams, s kojom je Ryan davno ljubovao.
 
Kako prenosi National Enquirer, Rachel i Ryan, za koje smo cijelo vrijeme navijali, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida, a gospodična Mendes nije nimalo sretna zbog toga. Kap koja je prelila čašu strpljenja bio je zadnji poziv, kojim je Rachel željela čestitati paru na djetetu, a pritom i saznati kako je Ryan.
 
"Rachel je imala najbolje namjere, samo je htjela čestitati Ryanu što je postao tata. No, Eva je napravila veliku scenu te zabranila Ryanu da se ikad više čuje s njom. Uvjerena je da ga Rachel želi natrag", otkrio je nepoznati izvor.
 
Iako dopuštamo mogućnost da se radi samo o zlobnom traču, od samog početka šuška se kako je Eva jako ljubomorna te da joj ovakve stvari nisu nepoznanica. Rachel, pazi se!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.