Najljepša od najljepših: Pogledajte divnu kolekciju eNVy rooma i Bellissime

Foto: Šime Eškinja

KAD je damska moda u pitanju, dečki iz dvojca eNVy room apsolutni su prvaci, a za nadolazeće proljeće odlučili su podići ljestvicu u toj kategoriji te se udružiti s modnom kućom Bellissima.

Upravo tako nastala je prekrasna kolekcija "eNVy room for Bellissima" za proljeće/ljeto 2014, u kojoj se nalazi 10 atraktivnih odjevnih komada.

U kolekciji se nalaze klasični odjevni komadi s malim pomakom, idealni za sve situacije u kojima se može naći jedna moderna žena. Elegantni kombinezoni, hlače, kardigan, bež baloner, bodi koji se može nositi i sa suknjom i s hlačama, zanimljive bluze i šarmantne haljine sastavni su dio ove predivne kolekcije.

"Naša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma. Oni će za nas uraditi dvije kolekcije i to 'eNVy room for Bellissima' za proljeće/ljeto 14 i jesen/zimu 14/15. Prva će u prodaju krenuti ovih dana, a druga kolekcija početkom jeseni.", izjavio je Deen Backović, kreativni direktor Bellissime.

Za romantičnu kampanju i ovog je puta bio zaslužan Šime Eškinja koji je u veletrgovini cvijeća Fenjer u modelima iz kolekcije "eNVy room for Bellissima" snimio mladu Tatjanu Galić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.