Na Ženskoj večeri danas gostuju Julijana Matanović i Suzana Bosnić!

Foto: Press Foto

SPISATELJICA i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Book caffe i u ožujku, prvom proljetnom mjesecu, nastavljaju s programom ŽENSKA PRIČA.

O Ženskoj priči se priča, za Žensku priču se traži mjesto više, jer od rujna 2013. ŽENSKU PRIČU, jedan utorak u mjesecu pričaju ŽENE. Opušteno, nasmijano, inspirativno, s puno ljubavi i strasti prema književnosti i pisanju pričaju o svojim knjigama, ali i onima koje su obilježile njihove živote, o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.
 
Nakon Milane Vlaović, Rujane Jeger, Nevene Rendeli, Dvine Meler, Mani Gotovac, Milane Vuković Runjić, Karmele Špoljarić, u utorak, 18. ožujka 2014. u 20:00 sati  u Book caffeu, spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić još jednom će ugostiti  dvije izuzetne  književnice - Julijanu Matanović i Suzanu Bosnić.

Uživajte s nama na još jednoj Ženskoj priči uz Julijanu Matanović, Suzanu Bosnić i šarmantnu, uvijek nasmijanu i uvijek inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić. Još jednom ćete uživati u ženskim pričama te imati priliku kupiti njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama. 
 
 
JULIJANA MATANOVIĆ
 
 
Julijana Matanović je profesorica književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, znanstvenica i književna kritičarka, vrsna prozaistica koja je s deset objavljenih romana već godinama na vrhu top ljestvica čitanosti, književnica koja je među prvima u prostore interpretacije unijela pripovijedanje u prvom licu, žena koja u svojim knjigama maestralno ispituje intimu žene i svu ljepotu i bol djetinjstva, odrastanja i zrele dobi, omiljena profesorica koja svojim studenticama s velikom strašću  prenosi znanje i strast prema književnosti.
 
SUZANA BOSNIĆ
 

 
Suzana Bosnić je mlada novinarka koja je svoj talent dokazala već u prvoj knjizi, zbirci priča "Pod zemljom u velikim cipelama" i čiji roman s podjednako velikim nestrpljenjem čekaju čitatelji i književna kritika.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.